Výhra s Haňovicemi

13.05.2012 19:04

Lutín - Haňovice 3:0 (1:0) Branky: Blechta 2, Rec

Sestava: Skoumal - Gallik, Bokůvka, Chrást,Korner - Rec, Huňka, Korenný Jiří(81. Korenný M), Wanke - Bartl (75. Svoboda), Blechta (88. Šenkyřík) Připraven:  Mačák

10. minuta pěkný centr Bartla přímo na Blechtu a ten hrudí dopravil míč za brankovou čáru 1:0. 15.minuta faul na Gallika, ale míč se ještě dostal k Bartlovi, který by běžel sám na bránu, ale sudí nepochopitelně neponechal výhodu.18.minuta unik Bartla, který našel před brankou nabíhající Rece, který ale minul.

22.minuta pěkná střela hostí z velkého vápna kterou Skoumal vyrazil.30.minuta Bartl běžel sám na brankaře, ale v důležitém momentu si míč předkopl.33.minuta únik Wankeho jeho centr letěl před branku, ale Blechtovi chyběl důraz.49.minuta vyložená šance Kornera,  jeho střela z malého vápna trefila jen brankaře.70.minuta Bartl pěknou přihrávkou našel Korenného, který ve vyložené šanci nastřelil jen břevno.72.minuta Wanke zleva prostrčil míč Recovi a ten kličkou brankaři dal do prazdné branky 2:0 76.minuta Wanke přihrál nádherně Blechtovi a ten podél brankáře 3:0. Domácí tým dal svému trenérovi Tichému vítězství  k jeho blížícím se narozeninám. Zápasu předcházelo neobvyklé gesto hostujícího hráče,který se lahví whisky omluvil za uraz v podzimním zápase stoperovi Chrástovi.