Ve Všechovicích výhra po boji

12.10.2017 16:07

TJ Tatran Všechovice - TJ Sigma Lutín 1:2 (1:2) branky: Vymazal, Skopalík

 

Sestava: Nejezchleb - Körner, Chrást, Skopalík, Pavelka (Brázdil) - Schön, Rec, Vymazal, Los, Skoumal (Volf) - Šoupal (Šlajs)

Připraven: Mačák

 

Zápis o utkání:

is.fotbal.cz/zapasy/zapis-o-utkani-report.aspx?zapas=f7fb251d-2b0a-40c1-9bcd-3a195a2284cb&zapis=1&noprint=1&btnprint=1&.htm

 

Hodnocení našeho trenéra Lubomíra Keluce ml.:

V dohrávaném utkání 8. kola jsme zajížděli na hřiště Všechovic. Při pohledu na hrací plochu bylo jasné, že se bude jednat o velmi těžké utkání pro obě mužstva.Terén byl hodně měkký a postupem času i nerovný. Od úvodních minut se hrálo utkání ve vysokém tempu a byli jsme to my, kdo udával tempo hry. Na chvíli nás zabrzdila chyba, po které domácí kopali penaltu a proměnili ji. Kluci, ale ukázali, že jsou morálně silní a utkání do poločasu otočili v náš prospěch. Poločas skončil 2:1 pro nás. Do druhého poločasu jsme znovu vstoupili aktivně a byla jen škoda, že jsme nepřidali uklidňující branku. Domácí začali hrát jednoduše (nákopy na vysoké hrotové útočníky) a my neudrželi delší dobu míč na polovině domácích. Přesto jsme si vytvořili slibné brejkové situace, které jsme špatně dohráli. Nakonec utkání mohlo skončit remízou, kdy domácí v 84. minutě nastřelili tyčku. Domácí mužstvo bylo velmi houževnaté a bojovalo do poslední minuty. Na těžkém terénu se hrál bojovný, chvílemi i pohledný fotbal od obou mužstev. Utkání bylo velice rychlé a silově náročné. Kluky musím pochválit za výborný přístup od všech hráčů. Vyhráli jsme zaslouženě, protože jsme vstřelili nejen o branku více jako domácí, ale vytvořili si i více brankových příležitostí. Musím také vyzvednout výkon fanoušků i v něm jsme byli lepší.