Trenérská změna

11.07.2019 15:35

Před zahájením nové sezony došlo ke změně na postu trenéra A-týmu, Davida Rojku, který s týmem vybojoval 1. a 2. místo v Krajském přeboru, střídá další bývalý prvoligový hráč Pavel Zbožínek. Ten má za sebou 168 utkání v první lize, 9 roků působil v Sigmě Olomouc. Trenér Zbožínek naposledy působil v TJ Sokol Určice.

Trenéru Rojkovi děkujeme za poctivě odvedenou práci. Úspěchy, kterých s týmem dokázal, zůstanou na dlouhou dobu vryty zlatým písmem do historie našeho oddílu.

 

Jak už to bývá, i v této pauze dochází ke změnám i v hráčském kádru. Po dvou sezónách odchází velká opora Vojta Šoupal, který odchází do nižší rakouské soutěže. V Lutíně nepokračovat se rozhodl rovněž Lukáš Hrabálek, který míří k nováčkovi soutěže z Lipové. Do Brna se z pracovních důvodů stěhuje Dominik Pazdera. Do mateřského Hněvotína se vrací brankářská dvojka Ondřej Čuka.

 

Po zdravotních problémech se naopak pomalu vrací Ondra "Uzbek" Gallik. Do přípravy s mužstvem nastoupil Ondřej Navrátil, který hrával Krajský přebor za Oskavu, a mladíci Dominik Hruban a Lukáš Grulich z Kostelce na Hané. S mužstvem se připravuje také staronová tvář, nás kamarád Marťa Skoumal, který projevil zájem vrátit se do mateřského oddílu ze Slavonína.

 

Přípravné zápasy :

 

středa 17.7. 18:00 Lutín - 1. HFK Olomouc 

sobota 20.7. 17:00 Lutín - Hranice

víkend 26. a 27. 7 Lutín - Hlubočky (den a čas budou upřesněny)

4.8. 17:00 Lutín - Dolany - 1. mistrovský zápas

 

všechny zápasy se hrají na lutínském pažitu

Foto: Trenér Pavel Zbožínek