Důležité body s Chválkovicemi zůstali doma!

14.11.2011 13:54

Lutín –Chválkovice 3:1 (2:0)  Branky: Chrást, Bartl 2

 

Sestava: Skoumal – Šnejdar, Korenný, Bokůvka, Gallik – Chrást, Körner , Blechta, Bartl, Švéda(73. Kachtík) – Vejmola ( 65.Šenkyřík)

 

Dp  Lutína po dlouhé době přijelo mužstvo Chválkovic,které se nachází ve spodním patře tabulky. Důležitý zápas pro oba celky. Začátek zápasu byl ze začátku vyrovnaný, ale bez vážnějších šancí. 25. minuta  ve vápně byl faulován Chrást  a byla z toho penalta. Míč si postavil kapitán Bokůvka, ale jeho slabou střelu doprostřed  brankář hostí vyrazil. Byla to již jeho druhá zahozená penalta v této sezóně. Bokůvka svou chybu napravil v 31. minutě, kdy přesným centrem našel přesně hlavu Chrásta, který se nemýlil a otevřel stav zápasu 1:0. 40.minuta trestný kop Dušana Blechty přesně na Körnera, který šikovně hlavou našel dobře stojícího Bartla a ten nezvykle hlavou 2:0. 42.minuta faul Šnejdara v blízkosti vápna, střela z trestného kopu mířila těšně mimo branku. 45. minuta přinesla žlutou kartu pro Korenného za zbytečný faul ,opět  v blízkosti domácí branky, tentokrát si bez větších potíži obrana poradila. Dvě povedené standartní  situace určily poločasový stav 2:0.

 

 Do druhé půle vstoupily aktivněji hosté , ale žádnou šanci si nevytvořily. 60. minuta střela Švédy z hranice vápna přímo do spojnice. 62. trestný kop Blechty rozehraný na Bartla, ale ten z úhlu trefuje jen boční síť. 65. minuta faul domácího mužstva,  trestný kop z větší vzdálenosti brankář Skoumal vyrazil nad branku. 68. minuta únik Bartla po pravé straně ale ten  brankáře hostí nepřekonal.  70. minuta  chyba stopera Korenného u postranní čáry (zbytečně kličkoval) a hostující hráč pěknou střelou nastřelil jen tyč domácí brány. 79. minuta. tutová  šance Körnera, ale  z malého vápna nastřelil jen brankáře a míč se odrazil k dobíhajícímu Šnejdarovi, který nastřelil jen hlavu hostujícího brankáře. 80. minuta kontaktní branka hostí, centr na hlavu volného hráče a ten se nemýlil 2:1. 84.minuta Körner dal přesnou přihrávku  do běhu Bartlovi, který běžel sám na brankáře a s přehledem  3:1

86. minuta střela hostí, kterou bravurně Skoumal vyrazil na roh.

Závěr utkání si domácí zkušeně pohlídali a  získali 3 důležité body.